Sunday, January 27, 2008

't Is weer voorbij...

Jammer maar helaas maar 't was heel plezant!

Kort samengevat:
Maasmechelen is oké als je in de buurt moet zijn of in de buurt woont, maar 't is echt niet de moeite om er 100 km voor in de auto te zitten. Behalve als je Ln. heet natuurlijk! ;-)
Genk is een rare stad. Weinig cafés, zeker voor een bende Leuvense Alumni ;-) en de enige plaats waar je op zaterdagavond kon gaan dansen was op het carnavalbal van de vrolijke jantjes in de Limburghal. We zijn gaan kijken, maar als niet verklede, min of meer nuchtere, 30-jarige meid heb je daar echt niets te zoeken.
't Kuurcentrum van Yolanda Buekers was zalig, lekker relax maar te smal, op zondagnamiddag te druk en in de winter te kou.

Voor de rest, een zalige ononderbroken nachtrust, rustige puntenloze maaltijden zonder de eet-met-uw-mondje-toe, niet-smekken, niet-praten-met-een-volle-mond commentaren en vooral veel gelachen en veel gekletst!
Waarover, vraagt manlief dan.
Tja, waarover? Over moeders en schoonmoeders, over ons mannen (die sinds vrijdag versterking gekregen hebben nvdr) en bloemen, over onderbroeken en bikinilijnen, over epileren en kinderen, over 't werk en de griep, over de pil en vuiligheid en over de gynaecoloog en de tandarts,...
Girls talk dus!

Merci meisjes!

1 comment:

Anonymous said...

Een heel weekend bijkletsen, dat hebben we toch af en toe eens verdiend, niet? K