Thursday, January 10, 2008

De cinema

De cinema,'t was geleden van in juni, toen manlief en ik naar "shooter" gingen.


Een vreselijke film, waarin zoals de titel eigenlijk wel al aangeeft veel geschoten werd. Ik had het dus moeten weten, maar 't moest snel gaan die avond. We waren al bijna te laat, de film die we wilde zien werd niet gedraaid en we hebben in de rapte een andere film gekozen. Big mistake! Gelukkiglijk speelde Marc Wahlberg de hoofdrol, dat verzachtte de pil iets of wat. Stoem, zinloos geweld, niet dat geweld ooit zinvol is maar hier was het er gewoon over. En al je dan weet dat het tegenwoordig al 7.5 euro kost om naar de film te gaan, de verplichte popcorn en frisdrank niet inbegrepen, dan kan je gerust zeggen dat het doodzonde was...


2 weken geleden zijn vriendin I en ik naar vermist geweest. Niet slecht, een goede Vlaamse film maar meer ook niet. De acteerprestaties waren niet altijd even goed, maar 't was spannend en onderhoudend, ideaal voor een ontspannend avondje uit.
Wat mij wel opviel was: Koen De Bouw wordt oud, Joke Devynck is een heel mooie vrouw, Stan Van Samang is echt niet zo wow als iedereen zegt, Kevin Janssens daarentegen des te meer.

No comments: